неділя, 17 серпня 2008 13:06

Які жінки народжують розумніших дітей

Які жінки народжують розумніших дітей
Група учених з Каліфорнійського університету в Санта-Барбарі і Університета Піттсбурга провели експеримент і прийшли до висновку, що жінки з більшою різницею між розміром талії і стегон народжують дітей з вищими інтелектуальними здібностями.

Фахівці з"ясували, що в жіночих стегнах містяться жирні кислоти омега-3, які сприяють розвитку мозку матері, а також дитини під час вагітності. А ось жир навколо талії, який містить багато жирних кислот омега-6, не сприяє розвитку мозку.

Як повідомив один з дослідників, Стівен Галін з Університету Санта-Барбари, чоловіки люблять пані, чия фігура нагадує пісочний годинник. А інший дослідник стверджує, що чоловіки реагують на таких жінок, оскільки це важливо для відтворення.

Наукові дослідження неодноразово показували, що чоловіки різного віку знаходять жінок з великими грудьми і великими стегнами привабливішими. Також відвіку відомо, що жінки з великими грудьми і стегнами живуть довше, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Які жінки народжують розумніших дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі