середа, 02 січня 2019 05:28

Які різдвяні подарунки найкраще підійдуть рідним

Які різдвяні подарунки найкраще підійдуть рідним
Подарунки можна підібрати різні - головне від душі

Щоб порадувати близьких на Різдво, їм можна подарувати смаколики, свічки та статуетки.
На Різдво закінчується піст, тому можна подарувати домашні сири, джем, наливки, кекси і копченості. Дітям можна напекти печива у вигляді ангела чи іншого християнського персонажа.
Прийнято дарувати статуетки ангела-хранителя з дерева, ниток, порцеляни чи тіста.
Корисним подарунком буде термокружка, різдвяний светр або шарф, які зігріють у мороз. Також нові навушники завжди будуть у нагоді.
Традиційним подарунком на Різдво будуть свічки, радить politeka.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 найкращих різдвяних фільми від Netflix

Батькам підійдуть різдвяні предмети декору, шоколад, кава або чай у святковій упаковці, свічники або квіти в горщику. Також можна подарувати тематичний чайний сервіз або кухлі з різдвяною символікою.

Ще століття тому в сільських хатах було заведено вистилали підлогу свіжим сіном, а стіл — соломою. Поверх соломи клали святкову скатертину і накривали святковий стіл частуванням. Так наші предки пам'ятали, що Ісус Христос народився не в палаці, а в овечому хліву і спав в яслах серед соломи. Це одна із традицій, як святкують Різдво в Україні досі.

Зараз ви читаєте новину «Які різдвяні подарунки найкраще підійдуть рідним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі