субота, 05 липня 2008 12:25

Як зробити свій живіт підтягнутим

Як зробити свій живіт підтягнутим
Підтягнутий живіт - мрія багатьох дівчат. А вже якщо дівчина про щось мріє, то в хід йдуть будь-які засоби: пігулки, креми, дієти, тренування і тощо. Але що робити, якщо всі ці дії ніяк не позначаються на зовнішньому вигляді вашого живота і він як і раніше далекий від досконалості? Можливо, справа зовсім не в жирі?..

Якщо ви помічали, що іноді зранку ваш живіт має більш ідеальні форми ніж, наприклад, після обіду, то, швидше за все, справа в порушеннях функції травлення. І найосновніші з них - погане виділення жовчі і слабкість кишечника.

Для того, щоб вирішити проблему, насамперед потрібно пригадати про дієту. Але не про ту, що обіцяє втрату 3 кілограм за тиждень, а про збалансоване харчування. Споживайте більше клітковини, що міститься в яблуках, чорносливі, капусті та кашах. Якщо саме від цих продуктів ваш живіт зазвичай і роздувається, то необхідно вирішувати іншу задачу - нормалізувати роботу кишечника, збої в якій відбуваються внаслідок слабкого виділення жовчі.

Для цього необхідно з ранку підготувати печінку і підшлункову до роботи. Перед сніданком випийте стакан теплої або гарячої води і зробіть пару вправ. Ляжте на живіт і обіпріться на розставлені долоні. Глибоко вдихніть і поверніть корпус направо, щоб бачити власні п"яти, а потім видихайте і повертайтеся назад. Повторіть вправу 15 разів і потім повторіть те саме, повертаючись вліво.

Після цього приступайте до сніданку, але почніть його не зі звичного бутерброда, а з яблука.

Під час дня не забувайте про рух: поверніться на стільці, спустіться сходами пішки, дійдіть до робочого столу або кабінету колеги, а не подзвоніть їй, як ви звичайно це робите, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити свій живіт підтягнутим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі