субота, 27 липня 2019 01:35

Як виглядали американські стриптизерки в минулому столітті
30

В середині минулого століття секс перестав бути тією невидимою частиною життя, про яку ніхто не говорив вголос. Нове покоління, яке народилося під час і після війни, а на початку шістдесятих років досягло повноліття, спровокувало розвиток сексуальної революції. Наприклад, у Франції жінки стали без сорому засмагати топлес на громадських пляжах, а в Америці стали набувати популярності вільна любов і свінг (обмін сексуальними партнерами).

Попит на послуги секс-індустрії зростав, що й стало приводом для розвитку стриптизу. Багато жінок і дівчат отримали можливість реалізувати себе, роздягаючись на сцені клубів. Тоді це було навіть престижно. Стриптизерок вважали втіленням жіночності і краси, зустрічатися з такою особоою було почесно серед чоловіків. Чималий внесок у цей імідж зробила Мерилін Монро.

Цікаво, що стриптизерки тоді були абсолютно різні за віком, комплекції, манері демонструвати своє тіло публіці. У декого вже навіть були "силіконови" груди, хоча більшість жінок все-таки демонстрували свій натуральний бюст, іноді не дуже привабливий.

Сьогодні найбільший стрип-клуб розташований у Вегасі. Називається він "Сапфір", і там одночасно працюють 400 танцівниць. Американці відвідують стрип-клуби, яких у країні понад п'яти тисяч, частіше, ніж інші розважальні заклади — кінотеатри, театри.

Операція по збільшенню грудей обходиться американським працівницям жердини значно дешевше, ніж іншим жінкам, бо не обкладається податком. Держава виходить з того, що стриптизерці це потрібно для роботи.

Середній вік американської стриптизерки - 24 роки, середній дохід — 122 000 доларів в рік.

Американські стриптизерки 60-х років минулого століття
Американські стриптизерки 60-х років минулого століття
Американські стриптизерки 60-х років минулого століття
Американські стриптизерки 60-х років минулого століття
Американські стриптизерки 60-х років минулого століття

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Календар Pirelli: оголені жіночі тіла, які викликають бажання

Зараз ви читаєте новину «Як виглядали американські стриптизерки в минулому столітті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі