середа, 16 квітня 2008 16:47

Як схуднути за один день

Як схуднути за один день

Якщо тобі так хочеться надягти на весняну прогулянку улюблені джинси, але, на жаль, ти в них вже не влізаєш, то тобі просто необхідна одноденна фруктова дієта.

При шестиразовому харчуванні ти за день одержиш тільки 810 калорій.

Так що ж слід з"їсти, щоб схуднути?

На сніданок тобі слід приготувати такий салат. Змішай двісті грамів знежиреного сиру і п"ятдесят грамів мінеральної води, після чого дрібно поріж половинку банана і додай його до сирної маси. Зверху салат полий лимонним соком.

На другий сніданок тобі доведеться обмежитися яблуком.

На обід можна на одній столовій ложці олії підсмажити млинчики. Для приготування тіста змішати одну столову ложку борошна, одне яйце, шість столових ложок мінеральної води, а також невелику кількість цукру. Млинчики потрібно з"їсти з однією столовою ложкою яблучного пюре.

На полудень з"їси одне яблуко.

На вечерю - фруктовий салат. Для його приготування тобі слід узяти будь-які чотири види фруктів на вибір, порізати їх, після чого полити апельсиновим соком і однією столовою ложкою меду.

Перед сном можна з"їсти ще одне яблуко. Таким чином, ти цілий день будеш щось їсти, тому не виникне відчуття голоду, при цьому, кількість калорій, що містяться в твоїй їжі, буде дуже низькою, а улюблені джинси знов стануть якраз. Крім того, всі страви, які увійдуть до твого денного меню, дуже смачні і легкі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як схуднути за один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі