субота, 13 вересня 2008 15:16

Як просто зробити своє серце міцним

Як просто зробити своє серце міцним
Щоденні доповнення жирної кислоти омеги-3, що міститься в риб"ячому жирі, зменшують вірогідність госпіталізацій та смертельних випадків від зупинки серця. Захисну дію риб"ячого жиру встановили американські лікарі Гарвардського університету, які розглянули його вплив на 7 тисяч сердечників. Під час дослідження, пацієнти 357 кардіологічних центрів Італії отримували по декілька ложок риб"ячого жиру щодня. В кінці дослідження медики виявили позитивний вплив омеги-3 на здатність серця качати кров і можливість запобігти летальному результату в результаті зупинки серця.

Було підраховано, що показник смертності від порушення роботи серцево-судинної системи після додавання риб"ячого жиру знизився на 27%, що медики називають дуже важливим досягненням. Крім того, додавання речовини в раціон живлення людей, діагностованих з серцевою дисфункцією, дозволив істотно скоротити вірогідність раптових госпіталізацій. Для найкращих результатів терапевти рекомендують вживати риб"ячий жир протягом чотирьох років по добовій дозі - згідно їхнім припущенням, саме такий термін необхідний для "правильної" дії омеги-3 на серце, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Як просто зробити своє серце міцним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі