четвер, 28 серпня 2008 09:05

Як не набирати вагу у вихідні дні

Як не набирати вагу у вихідні дні
Останнім часом про зайву вагу говорять не тільки як про проблему здоров"я, але і як про психологічну проблему.

Успішна жінка повинна бути стрункою і підтягнутою. Крім того, підтягнута, струнка жінка виглядає молодшою. Але без спеціального обмеження харчування навіть декілька кілограмів скинути неможливо.

Це приводить до постійної напруги і примушує замислюватися про кожен з"їдений шматочок.

І навіть у вихідні дні розлабитися неможливо. Адже за останніми даними учених найнебезпечніший день для того, хто худне - субота.

Саме в суботу ті, хто сидить на дієті, як правило, зриваються, порушують режим харчування, балують себе різними ласощами - що часто містять підвищене число калорій. Адже встояти перед порцією морозива або шматком солодкого торта може далеко не кожен.

За словами фахівців, вихідні самі по собі - час, коли витримка дає збій і той, хто худне, їсть трохи більше звичайного. При цьому людина, як правило, не віддає собі в цьому звіту.

Приводимо декілька корисних порад, як провести вихідні не відмовляючи собі в маленьких кулінарних задоволеннях, без наслідків для фігури.

У вихідні дні найбільш ситні страви треба їсти о 15-18 годині для - це врятує від вечірньо-нічної обжерливості. Їжте поволі: чим повільніше їсте, тим швидше наступає відчуття насичення. Їжа, яку ковтаєте поспіхом, не насичує.

Не втрачайте контроль над собою! Жінки часто об"їдаються особливо за цікавою бесідою або за телевізором у вихідні дні, і пропускають той момент, коли вже набрана достатня кількість калорій.

Відмовтеся від мучного, жирного і більше рухайтеся, займайтеся фізичними вправами - тоді ідеальна фігура не змусить себе чекати.

Наприкінці, радимо ніколи не доїдати, якщо ви вже наїлися, а в тарілці залишилася їжа, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як не набирати вагу у вихідні дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі