вівторок, 22 липня 2008 14:41

Як боротися з темними колами під очима

Як боротися з темними колами під очима
Темних кіл під очима можна легко позбутися в домашніх умовах.

1. Не забувайте пити достатньо чистої простої води.

2. Наносьте під очі сонцезахисний крем з SPF 30, перш ніж відправитися засмагати. У звичайний час використовуйте креми для повік і коректори для очей, де є сонцезахисний чинник.

3. Висипайтеся.

4. Робіть примочки з холодного чорного або зеленого чаю.

5. Робіть маски для повік з огірка, порізаного кружальцями. Тривалість процедури 15 хвилин.

6. Зведіть до мінімуму вживання солі. Їжте менше смаженого і гострого, оскільки така їжа погано позначається на роботі нирок.

7. Застосовуйте крем для повік із вмістом вітаміну K.

8. Стежте, щоб у вашому раціоні було достатньо вітаміну С, який укріплює стінки судин.

9. Людям, які приймають препарати для розрідження крові, наприклад, коумадін і аспірин, рекомендується включити в свій раціон харчову добавку з екстракту насіння виноградної кісточки і пікногенол. Ці антиоксиданти сприяють зміцненню стінок кровоносних судин. Проте перш ніж робити це, не забудьте порадитися з лікарем.

Вживайте продукти, що містять антиоксиданти і сприяють зміцненню стінок судин: журавлину, чорницю, чорна смородину, голубику, брусницю, зелений і чорний чай, цибулю, боби і петрушку.

Стежте за своїм здоров"ям, висипайтесь, правильно харчуйтеся, а також уникайте пива і іншого алкоголю, і у вас буде менше проблем з синцями під очима, повідомляє Сімейний журнал.

Зараз ви читаєте новину «Як боротися з темними колами під очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі