субота, 12 січня 2019 02:24

34-річна жінка повторила фотосесію для немовлят: веселі знімки
8

Жінка повторила фотосесію для немовлят
Фото: picturesbygg.com
Жінка повторила фотосесію для немовлят
Жінка повторила фотосесію для немовлят
Жінка повторила фотосесію для немовлят
Жінка повторила фотосесію для немовлят

Дитячий фотограф Гедре Гомес зробила незвичайний і смішний фотопроект. Вона сфотографувала 34-річну жінку Джеймі Драгішичем в образах звичних для фотосесій немовлят.

"Познайомилася з Джеймі, коли ми переїхали до нашого нового будинку в Індіані два роки тому. Хто знав, що ми маємо так багато спільного. Вона дуже весела і також має дітей, тому розуміє як воно чути "Мамо!" тисячу разів у день. Тому і вирішила запросити подругу знятися у своїх смішних проектах і вона зрадістю погодилася", - говорить Гомес, повідомляє boredpanda.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експеримент вдався - дівчина робить веселі пародії на знаменитостей

Жінка переконує, що не серйозна і не консервативна людина, а за допомогою таких проектів може показати себе справжню і здійснити свою божевільні ідеї.

36-річний Шолом Бер Соломон із Каліфорнії - майстер створення чудових сцен зі своєю 9-місячною донькою Зої. За допомогою ретельно підібраних костюмів Шолом перетворює себе на різноманітних персонажів - від поліцейського до гавайської танцівниці, завжди знаходячи кумедну роль і для Зої.

Зараз ви читаєте новину «34-річна жінка повторила фотосесію для немовлят: веселі знімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі