пʼятниця, 04 лютого 2011 04:30

Зниклих дівчат знайшли зарізаними

У Севастополі знайшли тіла двох школярок, яких шукали чотири тижні. 10-річну Анастасію Балябіну побачили 29 січня за гаражами по вул. Генерала Коломійця — за півкілометра від будинку, де жили зниклі. 11-річну Тетяну Мізіну помітили наступного дня неподалік.

Обидва тіла були порізані. Балябіна лежала у клейончастій сумці, курточка й чобітки були поряд. Міліціонери встановили, що школярок убили кілька днів тому.

Подруги зникли 4 січня. Вийшли з будинку і не повернулися.

— Десь вирушили на пошуки пригод, — казав за кілька днів Віктор Гаврилюк, начальник Ленінського райвідділу міліції Севастополя. — За кілька днів знайдемо.

Запевняв, що 9 січня дівчат бачили на дачному масиві Царське село. Вони були п'яні. Одна просила в сторожа підкурити. Казав, що опісля школярок іще двічі помічали в місті: "Вони самі йдуть додому, просто бояться покарання".

Однак Анастасія й Тетяна не приходили. На їх пошуки вийшли 473 міліціонери та 125 військовослужбовців внутрішніх військ. Допомагали городяни, розклеювали скрізь фотографії.

— Я до останнього сподівався, що побачу доньку живою, — говорить Володимир Балябін, батько Анастасії. — Думав, помилилися, коли мене викликали на впізнання. Доки не побачив обличчя донечки, на якому знаю кожну родимку. Мені показали тільки голову й ноги.

Сьогодні дівчат ховають. Хотіли в одній могилі, однак виявилося, що Мізіна нехрещена.

Міліціонери шукають убивць. Офіційно нічого не кажуть. Містом повзуть плітки. Кажуть, дівчат убили за ритуальним обрядом, бо одній відрізали голову та вирізали печінку.

Зараз ви читаєте новину «Зниклих дівчат знайшли зарізаними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі