середа, 03 березня 2010 08:14

Жінку застрелили під час політичної суперечки

Киянку 38-річну Олену застрелив 55-річний Григорій із села Великі Дмитровичі Обухівського району Київщини. Жінка померла від втрати крові.

Григорій мешкав із дружиною і двома доньками. Чотири роки тому продав свою земельну ділянку. Не працював, гроші поступово пропивав. Любив пиячити біля сільмагу. Олена жила в Києві, у Великих Дмитровичах мала дачу. 21 лютого приїхала туди зі знайомим Ігорем, 28 років.

— Біля села чоловіки посперечалися, — розповідає Любов Задорожна із прес-служби обласної міліції. — Хто яку партію підтримує і за кого голосували. Симпатії відрізнялися.

Нетверезий Григорій кинувся на Ігоря з кулаками. За мить вихопив із кишені пістолета й вистрелив. Найімовірніше, то був наган 1917 року випуску. Куля влучила в Олену, яка затулила собою приятеля.

Далі нападник мало що пам"ятає:

— Хтось відібрав пістолет, відкинув, викликали міліцію і "швидку".

Убивця сховався на сільському смітнику, де його затримали.

— Кидався на міліціонерів з мисливським ножем, — додає Задорожна. — У нього знайшли п"ять одиниць вогнепальної зброї різного віку та призначення.

Григорію загрожує до 10 років в"язниці. Він уже сидів — за крадіжку магнітофона.

Зараз ви читаєте новину «Жінку застрелили під час політичної суперечки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі