вівторок, 20 вересня 2016 07:10

Заступник глави Адміністрації президента розбився на водному мотоциклі

Автор: укрінформ
  Андрій Таранов загинув в останній день відпустки
Андрій Таранов загинув в останній день відпустки

18 вересня у cтолиці на Дніпрі загинув 50-річний Андрій Таранов. Він був заступником глави Адміністрації президента. Відповідав за взаємодію з правоохоронними органами. Доти працював у департаменті контррозвідки СБУ.

— Чоловік катався на водному мотоциклі. Перед недобудованим Подільсько-Воскресенським мостом врізався в баржу. Від травм загинув, — кажуть у прес-службі Нацполіції.

Із річки Таранова дістали рибалки. Був живий. Помер через кілька хвилин, за словами очевидців.

— Андрій — справжній генерал. Розробляв військові операції і брав участь у їх реалізації. Із Заходу доставляв техніку для українських бійців. Невдовзі йому мали запропонувати високу посаду, — розповідає голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, 54 роки.

Причиною смерті стала травма грудної клітки.

"На початку російської агресії Таранов сприяв, аби в добровольчих батальйонах було не лише належне озброєння, а й інструктори, які навчали б українське вояцтво за стандартами НАТО", — пише у "Фейсбуку" Микола Ляхович із Міністерства молоді та спорту.

— Два роки, з часу свого призначення, Андрій працював без відпусток. У понеділок мав вийти на роботу після довгоочікуваного відпочинку, — говорить радник президента 41-річний Юрій Бірюков.

В Андрія Таранова залишилися дружина й донька.

Зараз ви читаєте новину «Заступник глави Адміністрації президента розбився на водному мотоциклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі