середа, 22 червня 2016 05:10

Зарізав друга за образу брата

У річці Горинь, що в Костянтинівці Сарненського району на Рівненщині, знайшли тіло 32-річного Руслана Маковецького. Мав різані рани грудей та шиї.

Півроку тому Маковецький повернувся з колонії. В ­убивстві підозрюють односельця Віктора Басистого, 31 рік.

— Того дня чоловіки були напідпитку. Руслан побачив Віктора в селі. Дорікав, що ­через його брата він опинився в тюрмі. Погрожував ножем. Віктор відібрав його і двічі вдарив Руслана. Щоб заховати, 15 кілометрів віз тіло до річки. Поклав Маковецькому в нижню білизну кілограмовий ­камінь і скинув у воду, — ­розповідає 33-річна Любов Гудим із поліції Рівненської області.

— Сім'ї Руслана й Віктора знав багато років. Це добрі, роботящі люди, — каже сільський голова Роман Боровик, 39 років. — Вітін брат Іван був у нас дільничним. 2007-го він посадив Руслана за крадіжку машини. Той вийшов із тюрми й узявся господарювати. ­Виховував чотирьох діток. Двоє — від першого шлюбу дружини, і ще двоє — його. Про нього говорили лише хороше. З тюрми вийшов достроково.

Зараз ви читаєте новину «Зарізав друга за образу брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі