понеділок, 30 липня 2007 07:00

Вожатий табору зґвалтував двох хлопчиків

  Олександр Бакунов викладав російську мову і літературу в одній зі шкіл Новоазовського району Донецької області. Влітку працював вожатим у дитячих таборах відпочинку
Олександр Бакунов викладав російську мову і літературу в одній зі шкіл Новоазовського району Донецької області. Влітку працював вожатим у дитячих таборах відпочинку

До райвідділу міліції міста Новоазовськ на Донеччині 12 червня прийшла донеччанка з 10-річним племінником Васильком. Жінка скаржилася, що минулої ночі в дитячому таборі відпочинку "Маяк" в селі Широкине хлопчика зґвалтував вожатий Олександр Бакунов, 53 роки.

Василько зателефонував до тітки вранці. Плакав і просив якнайшвидше забрати з табору. Коли жінка туди примчала, хлопчик розповів, що сталося напередодні.

Близько третьої ночі він прокинувся від того, що був мокрий. Поряд із ліжком стояв вожатий Олександр Бакунов. Він присоромив хлопчика, що той уві сні обмочився. Наказав малому йти до нього в кімнату. Там скомандував зняти труси — мовляв, треба випрати. Сам запропонував натерти тіло хлопчика кремом. Нібито для того, щоб більше не пісяв у ліжко. Сонна дитина стояла мовчки.

Бакунов почав повільно масажувати малого. Найактивніше тер геніталії. Пояснював, що так треба. Потім почав ґвалтувати хлопчика. Коли закінчив, малий пішов на своє ліжко. Вранці зателефонував тітці.

До табору виїхали слідчі. Вожатого Бакунова вже не було.

— Виявилось, він сам облив хлопчика нижче пояса водою з чайника, — каже Артем Павлов із райвідділу міліції.

Коли правоохоронці проводили перевірку, до них звернулися ще дві родини. Бакунов глумився і над їхніми дітьми. 10-річного Михайла зґвалтував, а 12-річний Дмитро зумів утекти від вожатого.

— Схема така ж: підходив і лив воду, а потім масував кремом, — каже слідчий.

За кілька днів Бакунова затримали в іншому дитячому таборі в Криму, де той офіційно влаштувався на роботу. Він у всьому зізнався. Нині чекає завершення слідства в ізоляторі міста Маріуполь.

Олександр Бакунов родом із міста Слов"янськ Донецької області. Має педагогічну освіту, викладав російську мову та літературу в одній зі шкіл Новоазовського району. Мешкав сам. Лише одного разу, близько двадцяти років тому, мав співмешканку. Прожив із нею близько двох років. Дітей у Бакунова не було.

Улітку підпрацьовував вожатим у літніх дитячих таборах. У "Маяці" — вже друге літо. У його загоні завжди було не менш ніж 60 дітей. Адміністрація табору нічого підозрілого за ним не помічала.

Цього літа Олександр Бакунов жив в окремій кімнаті разом із 7-річною дівчинкою — онукою своїх знайомих.

— Коли він ґвалтував хлопчиків, мала спала на сусідньому ліжку, — розповідає начальник райвідділу Олександр Москаленко.

Міліція Новоазовська звертається до батьків дітей, які щось можуть розповісти про Бакунова. Можливо, його впізнають вихованці з інших таборів. Підозрюють, що жертв може бути значно більше.

Зараз ви читаєте новину «Вожатий табору зґвалтував двох хлопчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі