пʼятниця, 27 січня 2012 05:15

Володимир Койчуренко помер за кермом автобуса

Автор: Фото надане УМНС України в Одеській області
  Будинок фермера Олександра Мітітєла в селі Райки Великомихайлівського району Одеської області. Уранці 24 січня четверо дітей залишилися тут самі — батько поїхав до райцентру, мати вийшла доїти корів
Будинок фермера Олександра Мітітєла в селі Райки Великомихайлівського району Одеської області. Уранці 24 січня четверо дітей залишилися тут самі — батько поїхав до райцентру, мати вийшла доїти корів

24 січня у Полтаві за кермом автобуса "Еталон" від серцевого нападу помер 58-річний Володимир Койчуренко. Працював водієм на маршруті Полтава — Шишаки.

— Пустим з автостанції вертався. На перехресті вулиць Половка та Червонофлотської автобус у багнюці застряв. Почав виштовхувати буса, а коли сів у кабіну, став задихатися, — розповідає Юрій Сулаєв з обласної міліції. — Як тільки виліз на вулицю, впав. Рядом двоє водіїв зупинилися, "швидку" визвали. Стали йому масаж серця робити. А в чоловіка піна із рота йшла, судороги брали.

"Швидка" приїхала за 10 хв.

— У нього була майже миттєва смерть. Точнішу причину встановлять на експертизі, — пояснює Олександр Лавренко зі станції швидкої допомоги.

Володимир Койчуренко жив у селищі Шишаки. Водієм працював 10 років.

— До того молоковоз водив на заводі. Золотий чоловік був. Як хтось поламається, то Володя зразу до нього їде. До нас всігда добрим словом вітався, — говорить 52-річна Катерина з шишацької автостанції. — Сьогодні зранку знервований ходив. Казав: "Переживаю, щоб до Полтави доїхати по таким дорогам". Навєрно, від переживань у нього серце стало.

У Койчуренка залишилися двоє дорослих доньок та дружина.

— Це його друга жінка. Діти від першого браку. Володя любив своїх дівчат, — додає Катерина. — Вони його не забували, ніколи зла не держали, що з матір'ю розстався.

На Полтавщині протягом місяця це другий випадок смерті водія за кермом. 16 грудня у Кременчуці від серцевого нападу помер шофер міської маршрутки.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Койчуренко помер за кермом автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі