четвер, 03 вересня 2020 07:25

"Вийти можеш через вікно. Іншого способу не буде"

Автор: ФОТО НАДАНЕ МАРИНОЮ ТРУБЕЛЕЦЬ
  Харків’янка Марина Трубелець обнімає сина Матвія. Не бачилася з ним чотири місяці. Хлопчика після прогулянки не повернув його батько. Він і Марина живуть окремо
Харків’янка Марина Трубелець обнімає сина Матвія. Не бачилася з ним чотири місяці. Хлопчика після прогулянки не повернув його батько. Він і Марина живуть окремо

— Впервые за четыре месяца удалось поговорить с сыном. Он затравлен. Говорит, что ему нужно жить с папой. Я в отчаянии, — розповідає харків'янка Марина Трубелець, 33 роки.

Від грудня минулого року не може розлучитися з чоловіком 33-річним Дмитром Трубельцем. А чотири місяці тому він забрав їхнього спільного сина 5-річного Матвія, не дозволяє бачитися.

Марина працює молодшою медсестрою на фабриці дитячого харчування. Дмитро — ювелір. Вперше одружилися 2010-го. За три роки стосунки зіпсувалися. Чоловік подав на розлучення. За кілька місяців знову зійшлися. Перед народженням сина побралися вдруге.

— Я любила його. Тому й погодилася спробувати знову. На шлюбі Діма наполіг. Моя мати була проти. Казала, якщо раз не вжилися, то навряд усе зміниться, — продовжує. — Перший час усе ладилося. Сильно розсварилися 2017-го. Діма попросив оформити на нього банківську картку. Але без його присутності це неможливо. Тому зробила кредитку на себе. Його це зачепило. Обзивався. Тягав мене за коси, бив об стінку. Вранці я взяла сина й пішла до мами. Тоді він почав влаштовувати терор у її квартирі. Викликали поліцію. Коли все владналося, знову вмовив жити разом.

Подружжя постійно сварилося.

— 2019-й був для мене пеклом, — каже Марина Трубелець. — Вдома постійні скандали й бійки. Одного разу бив так, що сусіди збіглися і гупали в двері. Матвій ­кричав не своїм голосом і плакав. Діма затиснув у кутку і сказав: вийти можеш через вікно. Іншого способу не буде. Мене з сином врятувала мати з сусідкою, які зайшли в квартиру й відігнали чоловіка.

Після цього випадку Марина з дитиною поїхала жити в реабілітаційний центр. Звідти — до матері.

Чоловік подав на розлучення, проте згодом заяву забрав. У травні цьогоріч написала заяву на розлучення Марина. Відтоді подружжя жило окремо. Бачитися сину з батьком жінка не забороняла.

— У травні Діма взяв сина на вихідні й не повернув, — додає Марина Трубелець. — Зараз Матвій живе з батьком, його новою жінкою та її сином. Моїй матері чоловік сказав, що зробив так, аби познущатися з мене. Знає, що без сина я не можу.

Дмитро Трубелець коментувати конфлікт із дружиною не хоче. Її звинувачення заперечує. Каже, свою версію розповість у суді, де визначатимуть місце проживання дитини.

Зараз ви читаєте новину «"Вийти можеш через вікно. Іншого способу не буде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі