четвер, 19 листопада 2020 07:30

Відлупцювали в барі. Потім прийшли до хати добивати

У селі Велика Севастянівка Христинівського району на Черкащині 6 листопада поховали 53-річного Олега Нарахаяна. Його вбили фермери із сусіднього села Шукайводи — батько й син.

— Олег — буддист. Розповідав, що був у Тібеті та Індії. Жив у Києві. Від березня перебрався у наше село з дружиною і 2-місячною донькою. Казав, вирішив сховатися від пандемії, — розповідає сільський голова Великої Севастянівки Василь Поліщук. — Вибрали покинуту хату біля лісу. На господарстві були машина й мотоцикл. Місце гарне, але глухе. Все літо хазяйнували. Восени покликав двох чоловіків, щоб помогли по господарству. Як поробили — поставив їм могорич у барі. За сусіднім столиком сиділа компанія фермерів. Вони із сусідньої Шукайводи. Обробляли паї — свої та родичів. Олег був гострий на язик. Завелися. Ті двоє добряче відлупцювали його в барі. Потім прийшли до хати добивати.

Вдова 34-річна Марія Кононова згадує, що з бару чоловік вернувся наляканий. Наказав швидко збиратися, бо треба вертатися в Київ. Кричав, що сам не зможе захистити родину.

Коли він вийшов надвір, жінка почула крики і теж вибігла. Побачила, як двоє чоловіків лупцюють Олега битами. В нього з голови дзюрчала кров. Викликала "швидку".

— Бачив у своєму житті багато. Але такої жорстокості не пригадаю, — говорить Василь Поліщук. — Чоловіків, які били Олега, затримали. Це батько і син. Молодший має жінку, двох дітей.

Марія Кононова з донькою повернулася в столицю.

— Жінку забрав брат зразу після похорону. Олега поховали в селі. Правда, заповідав, щоб його спалили. Але кремація заборонена, якщо людину вбили, — додає голова сільради.

Олег Нарахаян був родом із Запорізької області. Раніше мав прізвище Леонов.

Зараз ви читаєте новину «Відлупцювали в барі. Потім прийшли до хати добивати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі