четвер, 25 лютого 2021 07:36

Прикрасив двір бюстами Сталіна і Леніна

Вирок одеситам 25-річному Сергію Стерненку та Руслану Демчуку, 41 рік, виніс суддя Приморського райсуду Віктор ­Попревич, 57 років.

На роботу в Одесу він перевівся 2015-го з Донецька. Там його двір прикрашали бюсти Сталіна і Леніна. Назву вулиці на своєму будинку написав як "Тупік комунізму". Напідпитку спускав пса на листонош і сусідів, писали тамтешні ЗМІ. В Одесі Попревич ухвалив низку скандальних рішень. Виправдовував п'яних водіїв, за даними Фундації "Деюре". Відпустив під мізерну заставу директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна, де загинули діти (табір спалахнув у вересні 2017-го, загинули троє вихованок танцювального колективу "Адель". Вироку у справі немає. — ГПУ). Закрив справу за керування автомобілем напідпитку проти голови Одеського окружного адміністративного суду Олега Глуханчука. Виправдав поліцейського у катуванні людини. Писав і публікував рішення російською мовою всупереч закону. А 2 тис. рішень взагалі не опублікував.

Коли дружину судді затримали напідпитку за кермом, виявилося, що авто не значиться у жодній їхній декларації. Як і квартира в Криму та "Мерседес", яким їздив сам Попревич.

Зараз ви читаєте новину «Прикрасив двір бюстами Сталіна і Леніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі