вівторок, 21 червня 2011 00:45

Троє людей згоріли в "порше"

Автор: фото з сайта www.yuzhnoukrainsk.net
  Рештки ”Порше 911 Каррера 4С” лежать у будівельному котловані на Столичному шосе 16 червня. Машина вартістю 1,7 мільйона гривень спалахнула від удару об бетонні блоки
Рештки ”Порше 911 Каррера 4С” лежать у будівельному котловані на Столичному шосе 16 червня. Машина вартістю 1,7 мільйона гривень спалахнула від удару об бетонні блоки

На світанку 16 червня у бетонний блок неподалік столичного Південного мосту врізався "Порше 911 Каррера 4С". Їхав Столичним шосе з боку приміського селища Конча-Заспа. Водій не побачив, що робітники перекрили дорогу і зводять естакаду. Машина повалила бетонні блоки, впала у викопаний котлован і спалахнула. Двоє чоловіків і жінка згоріли в салоні.

— Кошмар, — згадує киянин 57-річний Володимир Кузнецинський. О 6.00 він ішов на роботу повз місце аварії. — Думав, на будівництві розрили снаряд. Упізнати машину можна тільки по колесах. Вона узяла на капот бетонні блоки по 2,5 метра завдовжки.

Аварія трапилася неподалік автозаправки "Лукойл" і повороту до району Корчувате.

— Машину розгризали, приїжджала спецтехніка з газосваркою, — каже 70-річний Едуард з Корчуватого. На світанку він вигулював собак. — Були еменесники й міліціонери. Робочі не постраждали, хоч тут у три зміни роблять.

— Вони летіли не менше 200 кілометрів на годину, — говорить Володимир із шиномонтажної станції неподалік місця аварії. — На такій швидкості ніяка система безпеки не врятує.

"Порше 911 Каррера 4С" — німецький спортивний автомобіль. Має двигун потужністю 385 кінських сил, розганяється до 300 км/год., коштує близько 1,7 млн грн.

За кермом розбитої автівки був Олег Азарченко, депутат Васильківської райради Київської області від партії "Сильна Україна". Тієї ночі він святкував 37-річчя.

Зараз ви читаєте новину «Троє людей згоріли в "порше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі