пʼятниця, 03 лютого 2012 07:45

Судді Володимиру Плєтньову спалили "лексус"

Автор: фото: Світлана Зозуля
  Спалений ”Лексус LS” судді Харківського апеляційного суду Володимира Плєтньова. Така машина коштує щонайменше мільйон гривень
Спалений ”Лексус LS” судді Харківського апеляційного суду Володимира Плєтньова. Така машина коштує щонайменше мільйон гривень

30 січня близько 16.00 у дворі Харківського апеляційного суду загорівся "Лексус LS" судді Володимира Плєтньова.

— Ми побачили вже, як він палав. Горіли бампер і капот. Одразу люди повибігали, подоставали з машин вогнегасники, усе загасили, — каже працівник суду.

До авто вийшов власник. Володимир Плєтньов обійшов машину, яка ще диміла, відкрив двері. Завів двигун, однак із місця іномарка не рушила.

— Я не знаю, чому це сталося, — каже. — Ні з якими моїми справами по роботі не пов'язую.

За півгодини приїхав евакуатор. "Лексус" вивезли зі стоянки суду. Наступного дня міліціонери порушили кримінальну справу за фактом підпалу.

— Зараз шукаємо очевидців події та причину займання, — каже Дмитро Гринчак із Червонозаводського райвідділу міліції Харкова.

Суддя Володимир Плєтньов — відомий у місті. Він розглядав справу начальника міського управління квартирного обліку Геннадія Бакаляра, якого звинувачували в хабарництві. Будучи ще суддею Київського райсуду Харкова, розглядав справу про ліквідацію в місті районних рад.

Зараз ви читаєте новину «Судді Володимиру Плєтньову спалили "лексус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі