вівторок, 17 січня 2012 05:45

Школярка зникла на Святвечір

Автор: фото із архіву родини Вітів
  Десятикласниця Марія Вітів із села Яснобір Костопільського району Рівненської області поїхала до родичів у сусіднє село і зникла. Її мобільний не відповідає
Десятикласниця Марія Вітів із села Яснобір Костопільського району Рівненської області поїхала до родичів у сусіднє село і зникла. Її мобільний не відповідає

— Ніхто нічо не знає — втекла дитина чи на неї хто напав. Їхала в гості до дядька і не доїхала. Через Марічку все село на вухах, — розповідають жителі села Яснобір Костопільського району Рівненщини. — Шукали її й по знайомих, по лісах, на автовокзалі, по інших селах. Як скрізь землю провалилася, мобілка мовчить.

В області розшукують 15-річну Марію Вітів. Востаннє її бачили 6 січня на автобусній зупинці. Вона збиралася їхати до родичів у село Яблунне Березнівського району.

— На ній було фіолетове пальто, чорні чоботи та шапка. Дівчина має довге темне волосся, зріст 170 сантиметрів, — говорить Катерина Попенко з обласної міліції.

Селяни обговорюють зникнення. Одні кажуть, школярка посварилася з батьками й утекла. Другі — зникнення пов'язане із дивним захопленням Марії.

— Діти зі школи їдуть купочкою, а вона окремо. Похмура була, нелюдима, — розповідають у Пісківській сільській раді, до якої належить Яснобір. — Але скромна, гулякою не назвеш.

Марія навчається у 10-му класі Пісківської школи. Слідчі опитують учителів та однокласників.

— Особливих змін у її поведінці ми не помічали. Марія завжди була дуже замкнутою, з нею навіть працював психолог. Хоча товаришувала з кількома дівчатами, — каже 48-річна Любов Тхоревська, директор школи.

Торік у травні міліціонери повернули додому 15-річну Олену Журавель з райцентру Костопіль. Вона втекла з дому після сварки з матір'ю. Школярку шукали 10 місяців. За цей час вона автостопом дісталася столиці і влаштувалася там домогосподаркою. Олену затримали, коли вона з подругою гуляла Хрещатиком.

Зараз ви читаєте новину «Школярка зникла на Святвечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі