пʼятниця, 18 серпня 2017 00:35

Сергій Шаповал зник по дорозі до Києва

Автор: фото надане Оксаною Троян
  Сергій Шапoвал із села Травневе Олександрійського району Кіровоградської області поїхав на заробітки до столиці та зник
Сергій Шапoвал із села Травневе Олександрійського району Кіровоградської області поїхав на заробітки до столиці та зник

Другий тиждень шукають 24-річнoгo Сергія Шапoвала із села Травневе Олександрійського району Кіровоградської області. 7 серпня поїхав на заробітки до Києва і зник. Востаннє дзвонив рідним із залізничної станції "Олександрія". Взяв квиток на електричку до Знам'янки, там мав пересісти на київський поїзд.

— У Києві Сергія зустрічав його старший брат Василь. Підшукав їм роботу на якомусь підприємстві, де розробляють туші курей. Скинув Сергієві на дорогу 500 гривень. Я теж дала сотню. У столицю поїзд мав прибути о шостій ранку. Вранці дзвінок від Васі: "Сергій не приїхав і телефон його відключений", — каже дружина зниклого 23-річна Юлія Шаповал.

— Заявив у поліцію. Сказали, щоб я пішов і попитав у привокзальному кафе, чи не бачили сина. Вони зайняті пошуками 15-річної дівчини. Від односельців дізнався, що Сергія бачили з колишнім земляком Володимиром. Він живе в Олександрії. Пробуватиму його шукати, — каже батько Сергія 54-річний Анатолій Шаповал.

— Сергій поїхав у чорній футболці і сірих джинсах. На голові має примітний шрам. Десь 2,5 сантиметра. Волосся там не росте, — говорить двоюрідна сестра Сергія 39-річна Оксана Троян. — Навіть якщо розминувся з братом, заблукати не міг. Добре орієнтується в столиці. Раптом у нього щось трапилося з телефоном, міг би в когось попросити. Номери батьків знає напам'ять. Ми звертались до ворожок. Кажуть, на поїзд він не сів. Ворогів у Серьожі не було. Жінки на стороні — теж. Він усім зі мною ділився. Любить свою дружину Юлю і донечку Аню.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Шаповал зник по дорозі до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі