пʼятниця, 03 червня 2011 05:00

Розстріляного тракториста зробили винним

По два роки умовно отримали 31-річний Олександр Куча з товаришем 27-річним Володимиром Лисенком за напад на суддю Дарницького райсуду Києва Євгена Вовка. Вирок винесли 1 червня.

Нагадаємо, 27 червня торік Куча з дружиною і другом Лисенком відпочивали в барі села Бобриця Канівського району Черкащини. Посварилися з суддею Євгеном Вовком, який теж там був. Вийшли надвір. Суддя розстріляв Кучу з пістолета і поїхав додому. Олександра забрали до лікарні, Лисенка — до ізолятора. Міліціонери порушили кримінальну справу проти них, а не судді.

Олександр Куча — батько двох дітей, дружина вагітна третьою. За півроку йому зробили кілька операцій, витратили понад 60 тис. грн. Він досі не може працювати.

— Одразу після вироку головуючий викликав сина до себе. Порадив не оскаржувати рішення, бо тоді їх посадять по-справжньому, — каже 51-річна Зінаїда Куча.

— Із цього судового процесу можна писати посібники про те, як не можна судити, — каже Юрій Василенко, адвокат Кучі й Лисенка. — Вовк розстріляв людей, але його колеги робили все, щоб його вигородити.

Зараз ви читаєте новину «Розстріляного тракториста зробили винним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі