четвер, 11 листопада 2010 02:49

П'яний водій збив матір трьох дітей

Близько півночі 4 листопада начальник Березнівського районного відділення Державтоінспекції Рівненської області Олег Кашернюк затримав рівнянина 27-річного Анатолія. Перед тим той збив у селі Богуші місцеву 32-річну Галину Поправку.

Галина має трьох дітей. Того дня з 12-річною донькою поверталася додому. Ішла узбіччям. У центрі села ззаду на неї налетів легковик. Жінку відкинуло. Звестися сама не могла — нога була зламана.

— Водій вийшов. Запитав, чи все добре. Жінка не могла відповісти, бо від болю ледве не втрачала свідомість. Тоді чоловік сів у машину і поїхав, — розповідає Ярослав Мельничук з обласного управління ДАІ. — Донька кричала, збіглися перехожі. Потерпілу відвезли в лікарню.

Дві години його "кололи"

Інспектори опитали дівчину, але вона пригадала лише три цифри з номера автомобіля. Помітила якісь латинські літери на дверцятах. Опитали перехожих. Винного затримали за 4 год.

— Він раніше у СІЗО працював, — каже Мельничук. — Знає, як поводитися при затриманні — тільки мовчати. Дві години його "кололи", аж доки визнав. Він був п'яний.

За два дні після наїзду в Богушах даїшники зловили ще одного водія-втікача. 6 листопада березнівчанин 29-річний Вадим збив у райцентрі 35-річного Ігоря Семещука, який їхав вулицею в інвалідному візку.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій збив матір трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі