середа, 02 березня 2011 02:30

Прокурор Олег Осипенко згорів у автомобілі

Уночі 27 лютого у райцентрі Жашків Черкаської області у дворі прокуратури горів робочий "Деу Ланос" райпрокурора Олега Осипенка.

— Коли вогонь загасили, усередині виявили тіло, — каже 36-річний Олег Ткаченко з обласного управління МНС. — Причини пожежі встановлюють.

Загиблий — районний прокурор Олег Осипенко, 39 років. Він місцевий, із дружиною і двома дітьми жив зі своїми батьками. Зводив собі будинок, цього літа планували вселятися.

— Таких чесних, як він, мало є, — каже його колега. Називатися не хоче. — Якби працював не так, як треба, то не протримався б довго на посаді. А так вісім років лишали, бо робив свою роботу, взяток не брав. Уже 10 років будинок зводять, кредит узяли. Машини своєї не мав. Спочатку їздив на робочій "ниві", тоді "ладу-десятку" дали, потім "ланоса".

Поки що невідомо, чому прокурор загинув.

— Ми думаємо, що в нього серце прихватило і він відключився. А машина від цигарки тліла. Він міг просто вчадіти. А коли почало горіти і скло лопнуло, то авто спалахнуло. Ворогів він не мав. У нас городок маленький, фінансових махінацій нема, щоб його вбивати. Жив як усі. Шкода його. Він ще такий молодий, багато доброго міг зробити.

На вході у прокуратуру стоїть портрет загиблого з чорною стрічкою. Місцеві підприємці планують зібрати гроші й віддати дружині, щоб погасила кредит за будинок. Самостійно не зможе його віддати — працює фармацевтом в аптеці.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор Олег Осипенко згорів у автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі