пʼятниця, 03 травня 2019 07:41

"Після аварії вискочив із машини і втік"

Автор: WWW.IF.NPU.GOV.UA
  Галина Николин із Богородчан на Івано-Франківщині у поліції служила дев’ять років. Мала звання старшого сержанта
Галина Николин із Богородчан на Івано-Франківщині у поліції служила дев’ять років. Мала звання старшого сержанта

Увечері 29 квітня у Богородчанах на Івано-Франківщині в аварії загинула старший сержант поліції 31-річна Галина Николин. "Рено Кенгу", в якому їхала з чоловіком і 4-річним сином, протаранив БМВ Х5.

Жінка померла в "швидкій". Її чоловік і син залишаються у важкому стані в лікарні.

— Обидва авто їхали в попутному напрямку. Водій БМВ не дотримався дистанції й врізався у "Рено", — розповідає Любомир Маланич із обласної поліції. — Після аварії вискочив із машини і втік. Наступного ранку сам прийшов у райвідділ поліції.

Галина Николин дев'ять років служила в поліції. З 2014-го і по цей час була в декретній відпустці.

За кермом позашляховика їхав підприємець з Івано- Франківска 40-річний Віктор Криниця. На момент аварії був п'яний, за результатами експертизи.

— Це трагедія страшна для обох сімей. Віктор нормальний чоловік, порядний. Має дружину та доньку, — розповідають у Росільнянській сільській раді, звідки родом Криниця. — Він у Франківську живе, має там бізнес. Сюди до матері часто навідувався. Єдиний син, турботливий. У матері проблеми з ногами, має другу групу інвалідності. Віктор не лише про неї дбав. Помагав сільській футбольній команді, давав гроші на благоустрій села.

Чоловіка затримали. Його можуть ув'язнити на вісім років.

Зараз ви читаєте новину «"Після аварії вискочив із машини і втік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі