четвер, 25 грудня 2008 19:21

Подружжя Кононенків скоїло самогубство

20 грудня в селі Супрунівка Полтавського району наклало на себе руки подружжя Кононенків. Сергієві було 37 років, його дружині Юлії — 33.

— Їх знайшла мати Юлії, — розповідає Супрунівський сільський голова Володимир Богатир. — Батьки цілу ніч телефонували додому, але слухавку ніхто не брав.

Подружжя знайшли у власному помешканні. Тіло жінки лежало поруч із повішеним чоловіком. Слідів насильства не виявили. Гроші та золоті вироби лежали на столі. Поряд — дві записки. Юлія просила нікого не звинувачувати в її смерті. Мовляв, сама так вирішила. Просила матері, щоб та зібрала всі золоті речі й виготовила для сина кулончик із фотографією на згадку. Сергій у своїй записці просив тільки вибачення.

15-річний Ігор, син померлих, на вихідних був у бабусі та дідуся.

Чоловік помер за дві години після жінки. Міліціонери змальовують хід подій так: чоловік повернувся з роботи, побачив дружину на жіночому ремені. Почав робити штучне дихання, намагався повернути її до життя. Потім повісився сам.

— Нормальна родина, — каже про Кононенків сільський голова. — У Супрунівці жили п"ять років. Сергій працював водієм у Полтавському тампонажному управлінні, Юлія — на ринку в Полтаві. Жили в квартирі. Чому так вчинили, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Кононенків скоїло самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі