пʼятниця, 22 червня 2018 07:05

Пацієнти трьох лікарень скоїли самогубство

Упродовж тижня пацієнти трьох лікарень на Львівщині наклали на себе руки.

18 червня із вікна п'ятого поверху Львівської міської клінічної лікарні №8 викинувся 66-річний чоловік.

— Його привезли до нас 14 червня. Був напідпитку, — говорить головний лікар 55-річний Василь Обаранець. — Відмили, нагодували чоловіка. Розповів, що живе в гуртожитку. Був одружений, але вже 25 років самотній. Випиває. Через це має проблеми із серцем, печінкою й іншими органами. Доки був у лікарні, суїцидальних нахилів у нього не помітили. Випадок розслідує спеціальна комісія.

17 червня у Трускавецькій міській лікарні із вікна шостого поверху випав 37-річний чоловік. Перебував у стаціонарі.

— Пробув у закладі два дні. Був привітний з персоналом. Смертельних патологій не мав, — каже виконувач обов'язків керівника медичної частини 35-річна Леся Градова.

Перед самогубством чоловік подзвонив дружині та матері, щоб попрощатися. У нього залишився 11-річний син.

12 червня із восьмого поверху Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги у Львові вистрибнув 81-річний пацієнт. У кишені його штанів знайшли історію хвороби, яку чоловік забрав у лікарів перед цим. Діагноз чоловіка не розголошують.

— Усі справи розслідуємо як самогубства. Між собою їх не пов'язуємо. Опитуємо персонал лікарень, очевидців і родичів, — говорить 47-річна Світлана Добровольська з обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Пацієнти трьох лікарень скоїли самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі