середа, 23 січня 2008 07:10

Олександр Садовський забив матір до смерті

У вбивстві 47-річної Софії Садовської з села Вовковиї Демидівського району Рівненської області підозрюють її 19-річного сина Олександра.

— Сашко й раніше бив матір, а вона завжди вибачала, — каже секретар сільради Галина Гилитюк, 52 роки. — Два місяці тому він прийшов із армії, однак за розум не взявся.

Олександр жив із матір"ю, 74-річною бабусею Євдокією та сестрою-семикласницею Іриною. Ніде не працював, часто пиячив. Батько хлопця помер кілька років тому. Родина жила на пенсію бабці.

— 28 грудня він прийшов додому напідпитку. Укотре посварився з матір"ю, став вимагати грошей на Новий рік. Дехто зі свідків називає суму 300 гривень, — розповідає старший інспектор обласної міліції Тамара Лисенко. — У жінки таких грошей не було, вона безробітна.

Син накинувся на матір із кулаками, бив по голові. На крики бабусі не зважав. Потім вийшов із хати.

"Швидку" закривавленій Софії викликали сусіди. У жінки був проламаний череп, синці та забій головного мозку. Від отриманих побоїв вона померла в лікарні 3 січня. Олександра забрали до слідчого ізолятора в Рівне. Йому загрожує 15 років позбавлення волі.

— Софія була дуже товариська, співчутлива людина. У селі її любили, — згадує Галина Гилитюк. — Раніше працювала на пивзаводі у Вовковиях. Сашко тепер плаче, кається, що бив маму. В усьому винить горілку.

Неповнолітню Ірину забрала до себе тітка.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Садовський забив матір до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі