середа, 24 листопада 2010 01:00

На депутата напали у басейні

200 тис. грн, $10 тис., 2 тис. євро та ювелірні прикраси винесли з будинку 54-річного Василя Ковача троє чоловіків у масках. На нього напали на світанку 19 листопада.

Ковач — депутат обласної ради від Партії регіонів, очолює правління "Закарпаттяобленерго". Живе в елітному мікрорайоні села Барвінок під Ужгородом у триповерховій кам'яниці. Будинок огороджений парканом з каменю і кованого металу. Сусіди кажуть, охорони Ковачі не мають.

Господар прокинувся о 5.00. Пішов поплавати в басейн. За кілька хвилин помітив тіні в коридорі й вийшов з води. Тоді троє в масках накинулися на нього з бейсбольними битками.

— Чоловіка побили, а дружині пригрозили пістолетом. Наказали віддати всі гроші й золото, — розповідають в обласній міліції. — Забравши із сейфа цінності, зникли.

Міліціонерів викликав син Сергій Ковач. Напівпритомного депутата відвезли до обласної лікарні. Міліціонери зняли відбитки пальців. Близько восьмої ранку у місті Мукачево затримали чотирьох чоловіків. Вилучили у них пістолети та набої.

Зараз ви читаєте новину «На депутата напали у басейні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі