пʼятниця, 16 грудня 2011 05:15

Чоловік два роки жив із тілом матері

Два роки жив із тілом матері 60-річний житель Євпаторії, що в Криму.

— Ми ту жінку знали, — каже 68-річна Галина Ільченко з жеку "Жилищник-4", який обслуговує будинок №45 на просп. Перемоги. — Вона із сином переїхала з Грузії років п'ять тому. Купили квартиру, жили вдвох. Вона завжди хвалилася, що син такий молодець, юрист. Здається, працював у якомусь міністерстві. Правда, коли востаннє її бачили, вона була страшна. Бліда, на голові величезна пухлина. Кошмар.

У серпні 2009 року жінка раптово зникла. За кілька днів її сусіди відчули трупний запах.

— Нам жалілися листоноші із відділення, яке на першому поверсі того будинку, — продовжує Галина Ільченко. — Буває, що у вентиляції здихає кіт чи пацюк. Ми оглядали, нічого не побачили.

На початку грудня мешканці знову поскаржилися на сморід. Цього разу — до правоохоронців.

— Казали, що той чоловік щось бадяжить, — розповідає 28-річний Юрій Раслін із міськвідділу міліції. — Він нам дверей не відчиняв. Вартували на сходах. Коли він вийшов — зайшли до квартири. Там суцільний смітник. Серед мотлоху помітили муміфіковане тіло жінки. Видимих ушкоджень не було. Син запевняв, що мама померла днів 20 тому.

Міліціонери з'ясовують причини смерті. Виявилося, син психічнохворий. Його забрали до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік два роки жив із тілом матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі