середа, 28 жовтня 2009 07:47

Мера Анісимова поклали до психлікарні

24 жовтня у місті Димитров на Донеччині поховали 48-рiчну шахтарку Ірину Тимошенко. Вона померла в реанімації. 8 жовтня її збив своєю "Кіа Церато" п"яний мер міста Юрій Анісимов, 58 років.

Порушили кримінальну справу. Чиновнику загрожує до восьми років в"язниці.

— Але арешту не було, — каже депутат міськради Олександр Брикалов. — Мера потримали під охороною день у лікарняній палаті, а потім суд у Красноармiйську відпустив. У нашому місті не визволили б, бо 70 відсотків жителів вимагають його покарати. Анісимов часто випивав і п"яним сідав за кермо.

Після аварії Ірина Тимошенко була при свідомості. Розповіла, що мер на великій швидкості вилетів на узбіччя, наїхав на неї і намагався втекти.

Ушкодження лікарі спочатку називали середньої важкості, однак 14 жовтня потерпіла впала в кому.

— Вона отримувала все потрібне. З Донецька приїжджали три медичних світила. Але підвів організм, — говорять у лікарні.

16 жовтня Юрія Анісимова відпустили під заставу у 20 тис. грн. Лікує струс мозку. Його не звільнили. Обов"язки мера виконує секретар міськради Лариса Ревва.

Прокуратура Димитрова оскаржила рішення суду, за яким Анісимова звільнили з-під варти. У день смерті Ірини Тимошенко чиновника перевели в обласну психіатричну лікарню.

— Він намагався накласти на себе руки, — каже головлікар міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Мера Анісимова поклали до психлікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі