пʼятниця, 29 березня 2013 00:30

Квартиру Максима Присяжнюка купили пенсіонери

В однокімнатній квартирі Максима Присяжнюка на вул. Леніна, 140 у Миколаєві, де хлопці зґвалтували Оксану Макар, тепер мешкає родина пенсіонерів. Стіни квартири утеплили, обнесли парканом палісадник під балконом. Завісили вікна та балкон жалюзі.

— Ми не знали, что здесь случилось, — говорить господар, сивий чоловік. — Дружина квартиру купувала. Посередники нам нічого не сказали. Я новини дивлюся, але й подумати не міг, що це сталося тут. Квартиру придбали з обстановкою — килими, дивани були. Якось приходжу додому, а жінка всі наші речі в сумки поскладала. Каже, що ремонт будемо капітальний робити. Сусіди їй усе розказали. Я всі стільці, диван, килими виніс на сміттярку. Шпалери поздирали, підлогу зірвали, щоб і духу того тут не було. Все освятив. Тепер живемо спокійно.

Паркан, що огороджував довгобуд, на який хлопці винесли й підпалили Оксану Макар, торік восени впав від вітру. Його відремонтували й установили знову. Тепер дірок, через які можна було б туди пролізти, немає.

Зараз ви читаєте новину «Квартиру Максима Присяжнюка купили пенсіонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі