середа, 09 грудня 2009 08:32

Колишнього "динамівця" підозрюють у розбещенні школярки

Колишнього футболіста київського "Динамо" Івана Яремчука, 47 років, підозрюють у розбещенні 13-річної школярки. Міліціонери порушили проти нього кримінальну справу.

— Порушили тиждень тому, — уточнює начальник прес-служби столичної міліції 46-річний Володимир Поліщук. — Там фігурує один епізод. Іван на підписці про невиїзд. Слідство покаже, яка ситуація насправді. Ми різного зустрічали — дітки розумні або їхні батьки, які хочуть збити грошенят із публічної людини. Деталей слідства не розголошуватимемо, бо буде як з тим священиком (главу Української автокефальної церкви канонічної патріарха Мойсея звинувачують у зґвалтуванні. — "ГПУ"). Щойно підняли розголос, як він утік до Канади.

Іван Яремчук заперечує закиди.

— Що це за вигадки? — каже він. — Не знаю, кому це потрібно. Буду розбиратися. В міліцію мене не викликали. У мене ніколи не було знайомих 13-річних. Мені що, дорослих не вистачає?

В Україні розбещення неповнолітніх карається п"ятьма роками ув"язнення.

Іван Яремчук родом із Закарпаття. 1985 року на запрошення Валерія Лобановського почав грати у київському "Динамо" на позиції правого півзахисника. Має звання заслуженого майстра спорту. За збірну Союзу зіграв 19 матчів. Учасник двох чемпіонатів світу, триразовий чемпіон СРСР, володар Кубка кубків. Майстер спорту з більярду. Живе з жінкою. Доросла донька Валерія — чемпіонка України з синхронного плавання.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього "динамівця" підозрюють у розбещенні школярки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі