четвер, 08 липня 2010 00:49

Катерина Гусєва видурила в іноземця сім тисяч доларів

До лікарні міста Кременчук на Полтавщині завітав 49-річний американець. Лікарям показав фотографію російської акторки Катерини Гусєвої, яка грала дружину бандита Саші Бєлого в серіалі "Бригада".

— Прийшов із перекладачем. Ніби та жінка мала працювати у лікарні, — розповідає начальник міської міліції Анатолій Кононенко. — Називав ім"я та прізвище. Жінка з таким прізвищем справді працює в лікарні, але їй 59 років, не схожа на акторку. Тоді лікарі пояснили, хто на фото насправді.

Іноземець написав до міліції заяву про шахрайство. Він родом з Інґвулда, штат Нью-Джерсі.

— Розповів, що познайомився через Інтернет з дівчиною з Кременчука, — говорить Анатолій Петрович. — Та назвалася Катериною Гусєвою, вислала фото. Спілкувалися, а тоді вона повідомила, що в неї хворіє мама і їй необхідні сім тисяч доларів. Він вислав усю суму протягом квітня–травня. А в червні прилетів в Україну.

Правоохоронці з"ясували, звідки виходила інформація. Вийшли на пенсіонерку 55-річну Катерину Гусєву, яка видавала себе за акторку.

— У них різняться тільки по батькові. Але при переказах через "Вестерн Юніон" по батькові вказувати не потрібно, — пояснює Кононенко.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Гусєва видурила в іноземця сім тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі