вівторок, 06 жовтня 2009 07:46

Ірина Стецюк жила поряд із трупом

Жителі 5-поверхового гуртожитку по вул. Київська, 172 у Вінниці почули минулого четверга сморід. Тхнуло з кімнати N36, у якій жив 39-річний Павло Клучко.

— Запах був солодковатий, приторний. Від нього боліла голова і тошнило, — розповідає 28-річна Ірина Стецюк із сусідньої кімнати. — Я вагітна, подумала, що це токсикоз. Але на погане самопочуття жалілися й інші.

Поселенці викликали міліціонерів. Ті зламали двері й побачили тіло господаря помешкання.

— Воно майже розложилося, — продовжує Стецюк. — Рятувальники у протигазах зносили його на носілках без поліетиленового пакета. По сходах із нього текло.

Клучко хворів на відкриту форму туберкульозу. Лікувався в обласному туберкульозному диспансері, вдома з"являвся рідко. Востаннє його бачили в гуртожитку в середині вересня.

Працівники санепідемстанції продезінфікували кімнату.

— Пашині речі та диван винесли, бо там уже черви завелися, — каже сусідка. — Кімнату опечатали.

20 жителів третього поверху безкоштовно поселили до готелю "Енергетик". У гуртожитку відчувається трупний запах. Люди написали заяву до міськвиконкому, просять зробити ремонт. Покійного досі не поховали.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Стецюк жила поряд із трупом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі