пʼятниця, 19 серпня 2011 07:45

Інна Лук'янович зникла дорогою на базар

Автор: фото з сайта www.k-z.com.ua
  Інна була у блакитній сукні з візерунком на грудях і в рожевих капцях
Інна була у блакитній сукні з візерунком на грудях і в рожевих капцях

31 липня у Києві зникла 9-річна Інна Лук'янович. Пішла на Солом'янський ринок по молоко та картки поповнення для мобільних і не повернулася.

— Онука хотіла подзвонити матері у Дніпродзержинськ. От-от мав народитися братик, — розказує її баба 57-річна Надія Сєдловська. Живе у приватному будинку на вул. Червоній, 32. — Я  забрала її із Дніпродзержинська, як тільки почалися канікули, у червні. Батьки кілька років тому купили квартиру в кредит і дуже обмежені у грошах.

31 липня вітчим Інни приїхав забрати її додому.

— Вона склала свої резиночки і заколочки в нову сумку, яку я подарувала, — продовжує Надія Сєдловська. — Мали їхати наступного вечора. Квитки були. Інна пішла на базар сама. Хотіла погуляти. Коли пройшло 40 хвилин, я занепокоїлася. Боялася, що вона заблукала. Пішла тією дорогою, якою завжди ходили із нею, по Червонозоряному проспекту. Але її ніде не було. Подзвонили в міліцію. Там допомогли взяти відео з камер спостереження. Вона йшла по вулиці Головка, помітили її на Червонозоряному проспекті, а як зайшла у підземний перехід, сліди пропали. Знаю, що до ринку вона не дійшла, ніхто її там не бачив.

Родина звернулася по допомогу до екстрасенсів.

— Один маг побачив, що дитини немає серед живих. Другий сказав, що жива і її викрали. Третій говорить: заблукала.

За інформацію, яка допоможе знайти дитину, пропонують 50 тис. грн.

— Нам дзвонили якісь хлопці. Вимагали 3 тисячі гривень. Але то аферисти. Бо сказали зятю перевести 1,5 тисячі карточками на їхній номер, а решту віддати біля залізничного вокзалу.

Телефон Надії Сєдловської — 0(98) 272 45 79, вітчима Сергія — 0(93) 913 75 07.

Зараз ви читаєте новину «Інна Лук'янович зникла дорогою на базар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі