середа, 07 квітня 2010 08:10

Екс-мер отримав сім років в"язниці за збиту жінку

58-річний Юрій Анісимов, екс-мер міста Димитров Донецької області, отримав сім років в"язниці за те, що п"яний збив машиною жінку. Суд оголосив вирок 1 квітня.

— Суд у повному обсязі підтримав обвинувачення, — каже прокурор Димитрова Олександр Кузьменко. — Мати, чоловік і син загиблої просили по 300 тисяч гривень компенсації, але суд призначив по 100 тисяч. Чоловікові й матері збитої жінки засуджений довічно віддаватиме щомісяця по 300 гривень як плату по втраті годувальниці.

Анісимов планує оскаржити вирок. Після суду поїхав додому. До в"язниці його не посадили, бо перебуває під заставою до набуття вироком чинності.

Нагадаємо, екс-мер збив робітницю 48-річну Ірину Тимошенко торік 8 жовтня. За два тижні вона померла в лікарні. Після пригоди мер лежав у кардіології, у психіатричній клініці. Після лікарняного подав у відставку. Кажуть, пропонував чоловікові та синові загиблої квартиру. Ті відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Екс-мер отримав сім років в"язниці за збиту жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі