пʼятниця, 13 квітня 2018 07:15

Чоловік помер після бійки з охоронцями ресторану

У Львові після бійки з охоронцями ресторану "Старгород" помер відвідувач закладу 31-річний Максим Міллер. Це сталося в ніч на 9 квітня.

— До Максима приїхав друг з Італії. Зібралися компанією і пішли в ресторан, — розповідає товариш загиблого 42-річний Артур Браун.

— У свояка Максима виник конфлікт з охоронцями. Він втрутився. Витягнув пістолет, але не стріляв. Охорона від того озвіріла. Вивели Максима на вулицю й побили до смерті. Чекаємо результатів експертизи. За попередньою версією, помер від удушення. Мав поламані ребра.

Відео побиття Максима Міллера очевидці виклали в соцмережу. На ньому видно, як кілька охоронців намагаються скрутити йому руки за спиною. Після чого він падає непритомним.

— Тіло направили на експертизу. Після її проведення буде відома причина смерті, — каже 47-річна Світлана Добровольська з обласної поліції.

Максим Міллер був одружений, мав двох синів — 1,5 та 11 років. З родиною мешкав у Червонограді на Львівщині. Його батько — депутат міської ради, власник ринку.

У ресторані "Старгород" коментувати випадок відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік помер після бійки з охоронцями ресторану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі