четвер, 22 квітня 2010 08:12

Черновецький збив хлопця

Торік улітку на столичній Парковій алеї потрапив у аварію кортеж тодішньої прем"єрки Юлії Тимошенко. Її в машині тоді не було. Авто їхали зі швидкістю близько 100 км/год. Попереду повертало БМВ. Міліцейська "тойота" рухалася першою в кортежі. Пригальмувала. У неї врізався "мерседес". Водія БМВ звинуватили, що "підрізав" кортеж.

Нардеп-"нунсівець" Олександр Омельченко влітку на в"їзді до Києва на смерть збив 48-річного Олександра Карпінського. Той був на пішохідному переході. Родині загиблого депутат за $25 тис. купив будинок в місті Олександрія на Кіровоградщині та машину.

2007 року "майбах" київського мера Леоніда Черновецького вдарив "вольво" у центрі столиці, біля Бессарабського ринку. Обійшлося без жертв.

— Звідки ти взявся на мою голову? — крикнув мер водію "вольво". Пересів у "тойоту" охорони й поїхав.

А 2003-го Черновецький службовою машиною збив 20-річного на трасі Київ—Обухів. Той загинув на місці.

2004 року зіткнулися БМВ з автопарку Верховної Ради та "пежо" олімпійського чемпіона з гімнастики Олександра Береша. Спортсмен загинув. У парламентській машині їхала донька тодішнього першого віце-спікера Адама Мартинюка. В аварії звинуватили Береша.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький збив хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі