пʼятниця, 15 вересня 2017 07:20

Аліну Нейолову задушив таксист

Харків'янка 30-річна Аліна Нейолова зникла уночі 28 серпня. Гуляла набережною в компанії друзів. Після півночі поїхала додому. Її обгоріле тіло знайшли у лісосмузі за містом 7 вересня.

— На зв'язок виходила о другій ночі. Чи доїхала додому, ми не знали, розповідає подруга загиблої Жанна Кожурина. — Аліна була з характером. Любила поспілкуватися, повисіти в мережах, часто гуляла до ночі з друзями чи з хлопцем. Нещодавно з ним познайомилися. Загуляти на кілька тижнів не могла. Відповідально ставилася до роботи. Попередила б маму.

Рідні звернулися до поліції. Друзі зниклої організували пошуки у місті. Писали повідомлення в соціальних мережах. З'ясували, що тієї ночі Аліна сіла в таксі біля кінотеатру "Зірка". Мала їхати до Основ'янського озера. Але вийшла раніше.

— Таксисту — 26 років, раніше судимий. Коли пасажирка вийшла з машини, помітив у салоні її телефон "Леново". Вирішив забрати собі. Хотів утекти і швидко натиснув на газ. Не впорався з керуванням і зачепив жінку, — говорить Олександр Козленко зі Слобідського відділу поліції.

Коли вийшов з авто, побачив, що потерпіла не дихає. Поклав її в "Ланос" і вивіз на пустир. Там облив бензином і спалив.

Украдений телефон подарував родичеві. За сигналом його розшукали правоохоронці. Потім вийшли на підозрюваного у вбивстві. У скоєному чоловік зізнався.

Власної родини Аліна Нейолова не мала. Мешкала з матір'ю та сестрою. Працювала швачкою в одному із цехів Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Аліну Нейолову задушив таксист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі