пʼятниця, 22 лютого 2008 07:06

Олексієві Макаренку спалили "хаммер"

У ніч на 17 лютого біля будинку 15а на вул. Чернишевського в Чернігові згорів джип "Хаммер Ейч 3". Пожежники кажуть, автівку підпалили. Люди чули вибух. Машина належить 39-річному Олексієві Макаренку.

— Мене розбудила дружина, — згадує власник. — Було пів на другу ночі. У двері хтось стукав. Мабуть, сусіди. Я кинувся надвір у капцях і штанах. Натовп людей уже гасив вогонь.

Раніше Олексій Васильович служив у підрозділах "Беркут", "Сокіл", працював оперативником відділу по боротьбі з бандитизмом. 12 років тому пішов у бізнес. Нині очолює підприємство, що займається охороною. Авто купив торік у салоні за $63,5 тис.

— Заплатив п"яту частину, на решту оформив кредит у "Приватбанку", — розповідає він. — Банк застрахував її на повну вартість. Термін страховки закінчився 15 січня, я не встиг продовжити, був у відчаї. Та в банку самі сплатили страховий внесок. Дуже їм вдячний.

У джипі згоріла передня частина, ліві дверцята, салон. Відновити його неможливо. Поряд підгорів "ніссан", на якому їздить брат екс-губернатора Чернігівщини Валентина Мельничука Євген.

Олексій Макаренко упевнений, що його машину підпалили.

— Але чиїх рук це справа — не знаю, — каже він. — Мені ніхто не погрожував. Хоча за два дні до підпалу в машині хтось порізав колеса.

Нині чоловік їздить на легковику "пежо", що належить дружині. Планує купити "Хаммер Ейч 2" — ще дорожчий джип.

Загалом у Чернігові зареєстровано три "хаммери".

Зараз ви читаєте новину «Олексієві Макаренку спалили "хаммер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі