вівторок, 19 березня 2013 06:15

Олександр Лощиць вирізав родину за 12 тисяч гривень

23-річний Олександр Лощиць із села Терново Тячівського району Закарпаття заради 12 тис. грн зарізав тещу 45-річну Віру Бугу та її батьків 79-річного Василя і 74-річну Варвару Рудніків.

Олександр співмешкав із 21-річною Юлією Бугою, донькою Віри. Виховували 2-річного сина і 1,5-річну доньку, однак не розписувалися. Жінка отримує допомогу як мати-одиначка, чоловік перебивався тимчасовими заробітками. У грудні поїхали гостювати до тещі в райцентр Рокитне на Рівненщині. Олександр дізнався, що теща має заховані 12 тис. грн. Увечері 9 березня вирізав родину, і з дружиною, дітьми та грошима повернулись до Тернового. Дружині про вбивство не казав.

— У нас усе село не може заспокоїтися, — каже сільський голова Рокитного Петро Гончар. — З вигляду зять нормальний, спокійний. Василя й Варвару я знав багато років. Вони отримували пенсії, обробляли город, тримали курей та поросят. Тільки корови вже не було, бо Варвару паралізувало. Виховали трьох доньок, зараз усі заміж повиходили, з ними залишилася тільки Віра.

Олександра затримали за кілька днів. Він пояснив, що теща не віддала б грошей добровільно. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Лощиць вирізав родину за 12 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі