пʼятниця, 01 грудня 2017 05:36

Адвокат Димінського намагається перевести справу в політичну площину

— Одразу після аварії з подушки безпеки "Мерседеса" Петра Димінсь­кого взяли зразки ДНК. Правоохоронці запевняли, що результати готові. І вони точно не належать водієві. Минуло більше трьох місяців, а їх досі не оприлюднили, — каже 29-річний Степан Мацевко із села Нагачів Яворівського району на Львівщині.

18 серпня на трасі Львів – Краковець в ­автомобільній аварії загинула його двоюрідна сестра 31-річна Наталія Тріла із села Ямельня. Її "Опеля" протаранив "Мерседес" 62-річного Петра Димінського. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу "ЗІК". Провину за ДТП узяв на себе охоронець мільйонера 43-річний Андрій Борщ.

— Ми надали безліч клопотань, щоб залучали нас до слідчих експериментів. Повідомляли про результати розслідування. Але їх не задовольнили, — говорить Мацевко. — Адвокат Димінського намагається перевести справу в політичну площину. Нібито в такий спосіб у нього хочуть відібрати телеканал. Виходить, що моя сестра все спланувала і спеціально під'їхала під "Мерседес" олігарха. Адвокат Димінського вимагає визнати недійсною експертизу ДНК, яку провели одразу після аварії. Добився, щоб призначили нову. Також адвокати Борща не захищають його в суді. Навпаки, намагаються довести, що він винен.

Андрій Борщ на місце ДТП приїхав через 30 хв., за словами радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, 38 років. Йому висунуть нові звинувачення — приховування злочину. Петро Димінський проходить у справі як свідок. Після аварії вилетів приватним літаком зі Львова у швейцарську Женеву. Досі не повернувся.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Димінського намагається перевести справу в політичну площину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі