середа, 10 жовтня 2012 06:00

208 пожеж у середньому трапляються щодня

208 пожеж у середньому трапляються щодня в Україні. У них гинуть семеро людей. Від початку року в країні зафіксували 58 тис. 759 таких випадків, що забрали життя 1895 осіб. Здебільшого займання спричинили несправна електропроводка, куріння у заборонених місцях, залишені без нагляду ввімкнені електроприлади й дитячі пустощі.

П'ятикласник Давид зі школи олімпійського резерву Одеси побив однокласницю Анастасію Білоус. У неї зафіксували струс мозку і забої. Другий тиждень дівчина не ходить до школи — спочатку лежала у лікарні, тепер лікується вдома. "Вона перша напала на сина, — заперечує офіційну версію мати хлопця. — Ударила Давида ногою, він її відштовхнув, і вона прикусила губу".

7 жовтня у місті Ясинувата на Донеччині загинув голова районної ради Іван Коссе. Під час риболовлі він зачепив спінінгом електродріт під напругою. Тіло витягли з води. У покійного були попечені долоні. Чиновник очолював районний осередок Партії регіонів, мав дружину і двох синів.

Зараз ви читаєте новину «208 пожеж у середньому трапляються щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі