понеділок, 09 червня 2008 14:04
Микола Рябчук
Микола Рябчук
Микола Рябчук

Порно

 

В одному з моїх улюблених анекдотів ідеться про чоловіка, котрий ніяк не міг допровадити до оргазму власну дружину. Врешті хтось пояснив йому, що жінкам на це діло потрібно істотно більше часу й порадив зайнятися ретельніше приготуваннями. Чоловік, не довго міркуючи, узяв важке порно і поставив увечері для спільного огляду з дружиною. Уже через 5 хвилин він почав її делікатно погладжувати, проте дружина лише буркнула: "Не заважай!" Через 10 хвилин він повторив спробу, та жінка знову його відштовхнула. За годину він уже хотів спати й попросив вимкнути телевізор.

— Почекай, — сказала дружина, — я хочу знати, чим воно закінчиться!

— Що ти маєш на увазі? — оторопів чоловік.

— Ну, — сказала дружина, — я хочу знати, чи вони поженяться!..

Щоразу, коли моя власна дружина оглядає ввечері політичні ток-шоу, я згадую цю історію. Вона, бідолаха, широко розплющеними очима дивиться на самовдоволені пики так званих народних обранців, на метушню коло них усіляких "політологів", "політтехнологів" та інших дрібних шустерів, і — як і весь український народ — хоче з нетерпінням довідатися: чим же воно закінчиться?

Я знаю — вони поженяться

Але оскільки я знаю цей анекдот, як і багато інших, то й без усіх цих телепрограм можу сказати — чим. А саме: ще жирнішими мордами в телевізорі, ще дорожчими костюмами й годинниками на персонажах і, звичайно, ще більшою турботою кожного з них про Україну та про нас із вами. Одне слово — вони поженяться.

А тому найкраще, що можна зробити в такій ситуації, — це просто натиснути кнопочку й одним порухом пальця від"єднати всіх героїв цього порнофільму від електричного та всякого іншого живлення.

Зараз ви читаєте новину «Порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі