пʼятниця, 02 лютого 2018 17:07

Жінка викрала 1,5-річну доньку своєї знайомої

Затримали 26-річна жінку, яка викрала 1,5-річну дівчинку з Умані.

Нею виявилась жителька одного з сіл Бершадського району, про це повідомляє "Моя Вінниця".

До поліції Вінниччини надійшло орієнтування з Умані про викрадення дитини. Злочинниця з вкраденою дитиною могла поїхати додому.

"Орієнтування на жінку та дитину було надано працівникам автовокзалу, автомобільних заправок, водіям маршрутних автобусів. Підозрювана у викрадені дівчинки має кримінальне минуле та судимості за крадіжки", - говорить керівник Бершадського відділу поліції В'ячеслав Лялюцький.

Автор: myvin.com.ua
  Підозрювана у викрадені не може пояснити чому це зробила
Підозрювана у викрадені не може пояснити чому це зробила

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині 10-річну дівчинку зґвалтував співмешканець матері

Працівник автозаправки звернув увагу на підозрілу жінку з дитиною. Коли водій таксі, на якому тікала жінка з дитиною, заїхав заправлятися, той зателефонував у поліцію. Там і затримали правопорушницю. Свій вчинок жінка пояснити не може. Затримана та матір з дитиною гостювали у спільної подруги. Коли жінки вийшли з будинку, залишивши дитину, зловмисниця забрала дитину та втекла. Дівчинка здорова і передана матері.

Автор: myvin.com.ua
  Викраденій дівчинці півтора року
Викраденій дівчинці півтора року

20-річна дівчина через соціальну мережу поширювала оголошення про продаж своєї ненародженої дитини. Студентка із Тернопільщини хотіла отримати 80 тис. грн, повідомив начальник відділу по боротьбі зі торгівлею людьми в Тернопільській області Олександр Буняк.

Зараз ви читаєте новину «Жінка викрала 1,5-річну доньку своєї знайомої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі