пʼятниця, 19 квітня 2019 15:09

"Забудови нема і не буде": в Одесі розповіли про майбутнє Літнього театру

"Забудови нема і не буде": в Одесі розповіли про майбутнє Літнього театру
В Міськсаду, де знаходиться Літній театр, відбувся брифінг, на якому одеський нардеп Дмитро Голубов, депутати міськради та голова облради Анатолій Урбанський висловилися на підтримку проекту благоустрою Літнього театру. Фото: Трасса Е-95

Сьогодні в Одесу прибув нардеп Мустафа Найєм. Його запросили активісти, що виступають проти проекту благоустрою Літнього театру, розробленого Дмитром Шпинарьовим і схваленим міською громадськістю.

При вході на територію Літнього театру одесити, впевнені, що такі візити лише розпалюють обстановку, облили київського гостя і його соратників нечистотами і закидали плюшевими іграшками, що зображують статеві органи.

Також в Міськсаду, де знаходиться Літній театр, відбувся брифінг, на якому одеський нардеп Дмитро Голубов, депутати міськради та голова облради Анатолій Урбанський висловилися на підтримку проекту благоустрою Літнього театру. Вони пояснили Мустафі Найєму, що концепцію, запропоновану продюсером Дмитром Шпинарьовим, раніше детально проаналізували. При розробці проекту були враховані думки одеситів, які хочуть бачити театр відкритим громадським простором із зеленою зоною.

"Я бачив проект благоустрою Літнього театру і відповідно до нього зелена зона повністю зберігається. Якщо щось піде не так, то я буду першим, хто виступить проти цього проекту", - підкреслив Анатолій Урбанський.

За словами депутата Одеської міськради Олександра Шеремета, завдяки проекту Шпинарьова з'явилася можливість відродити територію Літнього театру, яка останніми роками перебувала в запустінні.

"Я - за відродження Літнього театру. Ми проаналізували проект Шпинарьова, відповідно до якого передбачається благоустрій Літнього театру. Тут з'явиться сцена, буде упорядкована зелена зона, встановлено дитячий майданчик. В цілому створять всі умови для того, щоб одесити відчували себе тут спокійно" , - зазначив Шеремет.

Зараз ви читаєте новину «"Забудови нема і не буде": в Одесі розповіли про майбутнє Літнього театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі