четвер, 17 березня 2022 11:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог не зміг просунутись через Харківщину

Ворог не зміг просунутись через Харківщину
Харківщина відбиває напад РФ. Фото: facebook.com/max.strel.9

У Харкові ворог не досягнув своєї мети, усі наступальні операції провалилися.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"За минулу добу російські окупаційні війська знову нанесли 49 обстрілів в районах Харкова. При цьому збільшилась кількість обстрілів з реактивних систем залпового вогню (БМ-21) - близько 10 разів. Роботу ворожої авіації по місту Харків не зафіксували", - йдеться у повідомленні.

Вночі ворог обстріляв місто Мерефу в Харківському районі. Зруйнував школу та будинок культури. Є постраждалі, працюють рятувальники.

Ворог не зміг просунутись через Ізюм. Там у районі підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ збили два літаки та вертоліт противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ізюмі вщент розбили окупантів

Біля Харкова ЗСУ вчора знищили ворожу батальйонно-тактичну групу. Це послабило наступальні позиції окупантів.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Ворог не зміг просунутись через Харківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі