пʼятниця, 06 вересня 2019 13:56

"Віртуози Львова" святкуватимуть своє 25-річчя

"Віртуози Львова" святкуватимуть своє 25-річчя
"Віриуози Львова" відсвяткують своє 25-ліття концертом.

17 вересня у Львівській національній філармонії та 19 вересня в Івано-Франківській обласній філармонії Академічний камерний оркестр "Віртуози Львова" святкуватиме своє 25-річчя.

Програми концертів поєднають твори, які впродовж цих десятиліть стали для "Віртуозів Львова" важливими.

"Оркестр виконає Симфонію для струнного оркестру №10 сі мінор Ф. Мендельсона, яку в свій час привіз відомий литовський диригент і наш прихильник Саулюс Сондецкіс, та яка з тих пір стала невід'ємною частиною репертуару оркестру" – розповів мистецький керівник та головний диригент "Віртуозів Львова" Сергій Бурко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 26 BookForum приїдуть автори з 30 країн

В концертну програму увійшли композиції Астора П'яццолли, аранжування відомої пісні "Tico-tico" бразильського композитора Зекіньї де Абреу, яке здійснив концертмейстер оркестру – Володимир Дуда, аргентинське танго "Por una Cabeza", популярні твори американського композитора Лероя Андерсона, а також фантазія на теми пісень українського рок-гурту "Океану Ельзи" композиторки Богдани Фроляк.

До Львова знову завітає аргентинський диригент Раміро Аріста. 15 вересня, разом із академічним симфонічним оркестром Львівської національної філармонії, він презентуватиме нову програму під назвою "Romanian Rhapsody&Tango".

Зараз ви читаєте новину «"Віртуози Львова" святкуватимуть своє 25-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі